ما الفرق بين quality assurance, quality planning , quality control &improvement؟

هناك اختلاف بين كل من :

quality assurance , quality planning , quality control &improvement

تم إضافة السؤال من قبل sherien yousry , Senior Quality Eng. , Fresh Electric for home appliance co. - plastic factory
تاريخ النشر: 2016/10/31
Khalid Saeed
من قبل Khalid Saeed , Transport Supervisor , DULSCO LLC

With the time being and new planning i can improve my abilities and deliver to my team

nareshkumar nagesh
من قبل nareshkumar nagesh , commission engineer , chem process system pvt ltd

don't waste any thing during overall products and productions