ايهما تفضل و لماذا السخان الكهربى أم السخان الغاز؟

تم إضافة السؤال من قبل أيمن طلبة عبد الله عمارة , معلم أول تكنولوجيا الصناعة بالمرحة الثانوية , مدرسة الشهيد عبد الرسول السيد الثانوية للغات
تاريخ النشر: 2013/12/02
hossam abrhim
من قبل hossam abrhim , سباك صحى ومسئول صيانة خدمات , شركة دلتا للكيماويات الزراعية

لكل منهم مميزات وعيوب لكن من وجة نظرى انا الكهرباء افضل من ناحية الامان اما من ناحية الجودة والسرعة فى التسخين والتوفير الغاز

mahmoud kmail
من قبل mahmoud kmail , مشرف عام , شركة الارض المقدسه للمكاولات وتكيف

الكهرباء افضل طبعآ لان الكهربائي لا يحتاج الى تعبئة غاز كل فترة وهو اأمن من الغاز لان مشاكل الغاز كثيرة ومنها التسرب وخطورة النقل

wahid khorashy
من قبل wahid khorashy

ذالك راجع نسبة التامين عن الاحداث الناجمة عن كل جهاز ومدي صلاحيته ومدي الاعطاب المتوقعة والاستهلاك الخاص لكل جهاز سوء كان كهرباء او غاز وافضل جهاز اقتصادي هو سخان الغاز

جهاد كايد محمود alamri
من قبل جهاد كايد محمود alamri , Mechanical Supervisor plumbing pipe fitter , شركه فيبركس للمقاولات العامه

السخان الكهرباء افضل وصيانته سهله افضل بكثير من الغاز / والغاز مشاكله كثيره التسرب الغاز والترسبات من المياه وصيانته وقطع غيار غير متوفر

mohammed saayed
من قبل mohammed saayed , سباك , قطاع خاص

طبعا الغاز لان السخان الغاز امن  وفعال ال24 ساعه كما ان به حساسات تحافظ على سلامه المستخدم  وده مش فى معظم السخانات بس برضو جميعهم امن يا اما شغال يا اما مش شغال

اما الكهرباء يدوب يستخدم لشخص واحد وده غالبا بيكون طفل  وغير ذلك لو الشيك بلف باظ وده وارد فى اى وقت بيعمل مشاكل كتير  اسالنى انا مجريه قبل كده ولسعته وحشه واول شئ بيروح عليه الشطاااااااااافه عشان اقل نقطه موجوده

waleed fouad
من قبل waleed fouad , مدرب , رئيس وردية , رئيس و رشة , مشرف عام محافظة , المصرية لصيانة

السخان الغاز افضل بمراحل .. حيث انه  يوفر مياه ساخنة بدون توقف بمجرد فتح المياه و لا يحتاج انتظار مثل السخان الكهرباء , مزود بوسائل امان مختلفة غير موجودة فى سخانات الكهرباء الا ماركات معينة بها انظمة  حماية للجهاز و المستخدم  , انخفاض ثمن الطاقة المستهلكة عن الكهرباء , و مميزات اخرى عديدة

ibrahim زكى
من قبل ibrahim زكى

سخان الغازاحسن فى الحمام ام فى المطبخ

Eng Omar Hameda
من قبل Eng Omar Hameda , Technical Support Manager , Phoenix Advanced Systems.LTD

الكهربائي اكتر دقه وسرعه