Which country do you think has the most competitive and attractive working environment?

تم إضافة السؤال من قبل Bassel Diab , Outsourced Consultant , Self-employed
تاريخ النشر: 2013/11/29
emad coptan
من قبل emad coptan , مسئول سلامة وصحة مهنيةProjects Safety Manager , الدولية لمشروعات التصنيع الزراعى بيتى

I think UAE is a good country

RAJESH MOHAN RAJA
من قبل RAJESH MOHAN RAJA , Airline Ticketing Counter Staff/Sales Executive , Creative Tours & Travels India Pvt Ltd

Ras Al Khaimah, Abu dhabi,Sharjah,Dubai

Mary Divine Grace Reeys
من قبل Mary Divine Grace Reeys , Recruitment

The country which appears to be most competitive and has an attractive working environment is UK.

chima benedict Njoku
من قبل chima benedict Njoku , Facility Manager , Seagle property Development company

Uae

Adnan Ahmed Siddiqui
من قبل Adnan Ahmed Siddiqui , Accounts & Finance Manager cum Company Secretary , Global Gums and Chemicals (Private) Limited

I think Singapore