What is the most inspirational method to motivate an employee in the work environment regarding your culture?

My means regarding your country employees prefer Monitory or Non-monitory reward.

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Tawab Salahshour , Investment Promotion Officer , Afghanistan investment and commerce Chamber
تاريخ النشر: 2022/03/29
Soufiane Friha
من قبل Soufiane Friha , مدير مبيعات , Digelec

Appreciate hard work and new ideas