ايهما تفضل المندوب فليل الكلام ومؤدي في عمله . ام المندوب كثير الكلام ومؤدي في عمله ؟!

تم إضافة السؤال من قبل Tarek Algeddawy , Product specialist , Liptis pharmaceutical company
تاريخ النشر: 2013/11/25
Abdelrhman AL-Khateeb
من قبل Abdelrhman AL-Khateeb , مدير علامة قطع الغيار (فورد كرايزلر وبعض العلامات التجارية) , التقوى لقطع الغيار

طبعا  المندوب  الي بحكي كثير ...  المندوب لازم يكون  الكلام ما بخلص  وكل باب بسكر المشتري يقدر يدخلو من باب تاني ويجب عليه  شرح نوع المنتج ومحاسنو  وضمانتو كل هاي الامور معناها واحد  الي هو اه افضل يكون كتير حكي ^_6