Which Oracle database security features you cannot ignore for your mission critical databases?

تم إضافة السؤال من قبل Arindam Majumder , Enterprise Architect , Multinational Company
تاريخ النشر: 2013/11/24
Dhairyasheel Tawade
من قبل Dhairyasheel Tawade , Principal Technical Account Manager , Oracle India

Auditing of sysdba connections and DML

Transparent Tablespace Encryption

Encrypting traffic flowing between the oracle server and applications by using oracle advanced security

Arindam Majumder
من قبل Arindam Majumder , Enterprise Architect , Multinational Company

Thanks a lot for this update.

I believe Oracle ASO is the feature of Oracle EE. Do you have any solution for Oracle SE?

Please share your viewpoint.