How to implement Oracle label security in existing tables/procedures?

How do we start using the oracle label security feature, the DBAs have already installed the required packages and made it available in the developement database environment.

تم إضافة السؤال من قبل Ankit Nahar , STSE , Emirates Airlines
تاريخ النشر: 2013/07/14
MANSOUR MOHAMMAD ALAMOUSH
من قبل MANSOUR MOHAMMAD ALAMOUSH , Senior Systems Analyst ,Oracle Developer & Consultant , Government

You can use the SA_POLICY_ADMIN package to apply policies to tables/procedures

SA_POLICY_ADMIN.APPLY_TABLE_POLICY( policy_name IN VARCHAR2, schema_name IN VARCHAR2, table_name IN VARCHAR2, table_options IN VARCHAR2 DEFAULT NULL, label_function IN VARCHAR2 DEFAULT NULL, predicate IN VARCHAR2 DEFAULT NULL);