How many snap points does a circle have? 2 3 4 5

تم إضافة السؤال من قبل wagdy Elsherbiny , Senior INTERIOR DESIGNER , ALSHAYA ENTERPRISES
تاريخ النشر: 2013/11/21
Jithu George
من قبل Jithu George , AutoCAD Draftsman & Interior Designer , Royal Commission for Jubail

Center -1 Quad -4 Near - infinite So your answer would be infinity plus five.

USAMA YOSSRY AHMED GENDIA
من قبل USAMA YOSSRY AHMED GENDIA , Resident Engineer , ACE ARAB CONSULANT ENGINEER - MOHARM BAKHOOM

wagdy Elsherbiny
من قبل wagdy Elsherbiny , Senior INTERIOR DESIGNER , ALSHAYA ENTERPRISES

no try again

3 snap

center , quadrant and nearest

waleed saeed
من قبل waleed saeed , Architectural Team Leader , Nesma & Partners Contracting Co.

5 Points " Center &4 quadrant"

Mohammed Mhanna
من قبل Mohammed Mhanna , Cnc Programmer Furniture Designer , Safeen Company

center

4 quadrant

Jouhar Aruvanpalli
من قبل Jouhar Aruvanpalli , Assistant Sales Manager , RTS Construction Equipment Rental LLC

Center -1 Quad -4

  and

Near - infinite

Tamer Abd- El Fattah Abd- El Rahman Ibrahim
من قبل Tamer Abd- El Fattah Abd- El Rahman Ibrahim , Senior Design Coordinator , Bahrain Precast

5 Points " Center &4 quadrant"