Which key do you press to cycle through the available snap points?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/05/22
Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option A is the correct choice.

Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

Option C TAB seems to be correct answer.

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thanks for the invite

a . ctrl

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

opiton A

With greetings and appreciation

Mohammed Fazl Ur  Rahman
من قبل Mohammed Fazl Ur Rahman , Civil Site Engineer cum Quantity Surveyor , Ansari & Associates, Hyderabad, India

c) Tab command is used to cycle through the available snap points

Ahmed Elhabak
من قبل Ahmed Elhabak , Senior Quantity surveyor , VINCI Construction

you should press key

C. Tab