Multi-layer ماذا تعرف عن اللوحات الالكترونية متعددة الطبقات؟

تم إضافة السؤال من قبل ahmad qadery , Information Technology and network Technician , Royal Scientific Society‎
تاريخ النشر: 2013/11/18
osama ali Daboo
من قبل osama ali Daboo , automation engineer , Beyti Egypt

ده عباره عن بورده زي المازر بورد بتاعة الكمبيوتر كده بس اكثر من شريحه تم دمجهم لتقليل حجم البورده بسبب كثرة المسارات الواجب توافرها في هذه الدائره

بالعربي مده المسارات اللي موجوده قدامك ده مش كل المسارات اللي موجوده في الدائره فيه ويها تحت في الوسط