What Operational agent productivity measures do you use?Average Handling time, or combined with other metrics like CSAT or other productivity measures?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Saeed Anwer Siddiqui , Channel Manager Siebel CRM , Faysal Bank Limited
تاريخ النشر: 2013/11/16
Ramla Mohammed
من قبل Ramla Mohammed , Call Center Agent , Rixos the Palm

Our operational agent productivity measures which we use is Average handling time