Why we use dhcp server?

تم إضافة السؤال من قبل zahid zahid , PTCL , ptcl-etisalat
تاريخ النشر: 2013/11/11
Ali Hujaeer
من قبل Ali Hujaeer , IT Manager , German Orthopeadic Hospital

To manage the IP adresses in the network

Anto Job
من قبل Anto Job , System Administrator & IT Support , Mizpah Systems

When a computer is turned on and plugged into a network jack, it requests information from the DHCP servers. Also, if a computer is connected to the BSU wireless network, it requests information from the DHCP servers