Which Tools we use for Version Control ?

تم إضافة السؤال من قبل Shahid Mumtaz , Full Stack Developer , Meta iSOL
تاريخ النشر: 2023/11/30
Mohsen Bahadornia
من قبل Mohsen Bahadornia , Data Center Engineer , PDNSoft

svn(sub version) and git

Mohammed Ansar Mohammed Shafras
من قبل Mohammed Ansar Mohammed Shafras , Senior Software Engineer , Repe Digital Pvt. Ltd. – Indigo Teams

SVN, Bitbucket, GitHub etc.

Baguire Clement
من قبل Baguire Clement , IT Consultant , UNESCO

There are different tools that can help with version control, such as Git, Subversion, Mercurial, and others. These tools enable developers to create branches, merge conflicts, revert changes, and collaborate with other developers