Benchmarking is a common tool used for?

A. Design of Experiments

B. Quality Planning

C. Quality Control

D. Quality Assurance

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/06/24
Ksenija Kancelak
من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)

My opinion is that the right answer is:

B. Quality Planning

Usman Islam
من قبل Usman Islam , Yard Manager , Kirtanlal Scaffolding & Formwork

option B......................

sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , PMP certified Project manager , MCCI

B. Quality Planning is my option

Eng Ahmed Elsharkawy
من قبل Eng Ahmed Elsharkawy , Civil Engineering Project Manager , Altwijry office

thanks for invition ,,,,,,,,,, my choice is option B

Nayef Namneh
من قبل Nayef Namneh , Senior Consultant, Strategy and Digital Transformation , Devoteam

B. Quality Planning ...................