Save video on TikTok without a watermark?

How to save video on TikTok without a watermark? I don't like that the water mark obscured half of the screen.

تم إضافة السؤال من قبل Alex William
تاريخ النشر: 2023/06/09
Jane Thompson
من قبل Jane Thompson , Job , Amazon - India

Hi! I understand you because it infuriates me too when you save a video from TikTok and there is a watermark. I know one service where you can fix it, let me tell you. Service https://savetiktok.me/ can easily remove the watermark from your video in a couple of seconds with no loss of quality.