What is water marking?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Kamran Hyder , Senior UI/UX / Web & Graphic Designer / SharePoint Designer , Saudi Basic Industries Corporation (SABIC)
تاريخ النشر: 2012/12/27
Mohamed Essam Hussien
من قبل Mohamed Essam Hussien , Senior Full Stack engineer , Affinidi

A watermark is a visible embedded overlay on a digital photo consisting of text, a logo, or a copyright notice.
The purpose of a watermark is to identify the work and discourage its unauthorized use.