Hur man konverterar Zimbra till MBOX ?

تم إضافة السؤال من قبل Camilia thomas
تاريخ النشر: 2023/03/03
Camilia thomas
من قبل Camilia thomas

Om du letar efter ett användbart verktyg för att konvertera Zimbra-fil till MBOX, kan du använda Zimbra till MBOX Converter.

Några funktioner är:

• Du kan enkelt konvertera Zimbra TGZ till MBOX många filformat, till exempel PST, EML, EMLX, HTML, OLM, NSF och andra filformat.

• Denna applikation konverterar även Zimbra-fil till Office 365 och Exchange Server-konto.

• Detta verktyg konverterar även Zimbra TGZ-kontakter och kalender till MBOX.

Läs mer: https://www.kdetools.com/zimbra/mbox/