Hur man exporterar Zimbra till Gmail?

تم إضافة السؤال من قبل Daniel jones
تاريخ النشر: 2023/06/01
Daniel jones
من قبل Daniel jones

• Exportera enkelt Zimbra-e-post, kontakter, kalendrar och mer till Gmail-format med några få klick.

• Exportera enkelt dina kalenderhändelser tillsammans med hela mappstrukturen.

• Ta en titt på e-postmeddelandena innan du konverterar dem med det fantastiska förhandsgranskningsalternativet.

• Exportera endast vissa specifika dataobjekt selektivt utan krångel.

Läs mer: https://www.kdetools.com/zimbra/gmail/