Can I get any HSE Adviser Job position in any leading Oil and Gas company in GCC?

Just guide me how can I get any higher position in HSE field in Oil and Gas, Refinery, Petrochem, Fertiliser, Power sector,

تم إضافة السؤال من قبل dwijottam chattopadhyay , Manager Health, safety and Environment , Ecomar Energy Solutions, Fujairah, UAE
تاريخ النشر: 2022/03/27
dwijottam chattopadhyay
من قبل dwijottam chattopadhyay , Manager Health, safety and Environment , Ecomar Energy Solutions, Fujairah, UAE

Please guide me in details in my e mail also