A fresh graduate Seeking for a job in Oil & Gas Company..?

تم إضافة السؤال من قبل Shahzad Albaloshi
تاريخ النشر: 2016/02/26
Abid Waheed
من قبل Abid Waheed , Process Engineer , NEM Middle East

Apply for a graduate training program in oil and gas sector.

ALEX KAARIKKOOTTATHIL GEORGE KAARIKKOOTTATHIL GEORGE
من قبل ALEX KAARIKKOOTTATHIL GEORGE KAARIKKOOTTATHIL GEORGE , Painting Inspector/Supervisor , SCECO L.L.C

Join as a Trainee to gain knowledge about the field.

Fady Ahmed Abd El-Khalek
من قبل Fady Ahmed Abd El-Khalek , Construction Manger , BEC Arabia

improve your knowledge and skills by some courses and post studies

Athmanathan SwamiPrahadeeswaran
من قبل Athmanathan SwamiPrahadeeswaran , Instrument Supervisor , Record

Better to join as a Graduate Trainee First

SARATHI SARBADHIKARY
من قبل SARATHI SARBADHIKARY , PMC Lead Process Engineer , Technip FMC

10 years experience in Oil and Gas Engineering in Multi-national organizations.