What are the keys for success of human resources manager?

تم إضافة السؤال من قبل mouawad el hajal , Legal Consultant , Antelias and Naccache municipality
تاريخ النشر: 2021/11/09
Saher Darrag
من قبل Saher Darrag , payroll director , Facilitates international

1- communication skills, good listening skills. 2- proactive skills. 3- human resources information system knowledge. 4- coaching skills. 5- convincing skills. 6- continuance learning and knowing trends.