What is the scope of pre-techno economic feasibility in Middle East?

Pre -Techno economic feasibility is determined in process design and development

تم إضافة السؤال من قبل Syed Burhan-uddin Abdali , Director (Retd)-FRC , Fuel Research Center, PCSIR, Karachi
تاريخ النشر: 2013/05/18
AsadAhmed ahmed
من قبل AsadAhmed ahmed

Pre -Techno economic feasibility is determined in process design and development and much more knowledge