Normally why not useV DC SMPS power Supply with Wireless Communication Base Station instead of a General VDC , Ampere Power Supply. ?

تم إضافة السؤال من قبل SADIQ MUHAMMAD , Senior Electronics Technician , Saudi Bell Co
تاريخ النشر: 2020/12/17
SADIQ MUHAMMAD
من قبل SADIQ MUHAMMAD , Senior Electronics Technician , Saudi Bell Co

I think designer may thought some complication of use of pwm and feed back circuit, otherwise it is better then Genetral beg Transformer used power supply.