Herramienta de conversión de Outlook PST?

Herramienta de conversión de Outlook PST

تم إضافة السؤال من قبل steve jones , it product manager , it product manager
تاريخ النشر: 2020/12/03
rose fresh
من قبل rose fresh

Download ZOOK PST to PDF Converter to convert PST to PDF with attachments for Outlook 2016/13/10. It allows to batch export PST to PDF to print Outlook emails. It also facilitates user to extract PST to PDF with attachments, contacts, calendars, tasks, notes, etc. to save PST file as PDF format. It preserves all email attributes and properties such as To, Cc, Bcc, Received date, sent date, calendars, email headers, etc. It is a highly compatible PST to PDF document converter tool which supports all latest versions of Outlook and Windows OS. It supports to convert PST file of Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, etc. Moreover, it supports to Windows 10, 8, 7, Vista, XP, etc.

Explore More:- https://www.zooksoftware.com/pst-to-pdf/

steve jones
من قبل steve jones , it product manager , it product manager

El usuario puede restaurar fácilmente los archivos eliminados utilizando KDETools PST Converter. Importa el archivo PST a Thunderbird, Entourage, Apple Mail, Opera, Eudora, Spicebird, SeaMonkey, etc. El software puede convertir elementos / carpetas en archivos PST mediante conversión selectiva. El convertidor PST admite todas las versiones de MS Outlook, como 2019, 2016, 2013, 2010, 2007, 2003, etc.

HAGA CLIC AQUÍ:  https://www.kdetools.com/pst/mbox/