How long does it take to learn Primavera?

تم إضافة السؤال من قبل Rasak Kalathingal Kalathingal , Mechanical Maintenance Supervisor , SAUDIKAYAN
تاريخ النشر: 2020/09/16
Mudassir Hussain
من قبل Mudassir Hussain , Project Planning Engineer , M.A Kharafi and Son

Primavera P6 is a great software for Planning and Scheduling. Learning primavera P6 normally takes 4-6 weeks on average. But it depends on how hard you practice and how willing and determined are you to dig in. The more time you give practicing the more problems you face and the more professional you become.

(Anyways if you want to learn I can help).