How can we learn Primavera online?

تم إضافة السؤال من قبل MOHD MAAZ KHAN , site engineer , patel construction pvt ltd
تاريخ النشر: 2017/02/17
ZULFIQAR ALI
من قبل ZULFIQAR ALI , Planning/ Project Control Manager , King Abdullah University Of Science And Technology

There are many training available online. Same time there is manual available online. You can learn from both.

https://www.planacademy.com/primavera-p6-training/

This is one link. Try this

JUNAS PAEL
من قبل JUNAS PAEL , SUB-CONTRACTOR (Formworks and Rebars) , 21th Construction Development Corporation

you can learned primavera online knowing to make

1. Project Name

2. Proect ID

3. EPS

4. OBS

5. WBS

6. Resources