How do we manage diabetic ketone acidosis?

تم إضافة السؤال من قبل Ignitious Banda , registered general nurse , Ndola teaching hospital
تاريخ النشر: 2020/02/07
JOHN MUTHOKA
من قبل JOHN MUTHOKA , Nursing Officer in-charge , NAIROBI WEST HOSPITAL

Diabetic ketoacidosis is managed by administration of insuline through normal saline and you bind it with potassium chloride.and you monitor glucose levels .ABC,first priority .n check urine output.