If an employee take leaves for 4 days without advance notice not for sickness for personal , what necessary actions should take against him?

تم إضافة السؤال من قبل sadik hassan , Asst. Officer , Jamuna Bank Ltd.
تاريخ النشر: 2019/06/23
saed agha abbasi
من قبل saed agha abbasi , Management planing , Kesht o sanat jiroft

............................................laying off..............