When the employees leave ,they leave the company or The management ?!

تم إضافة السؤال من قبل Sherif Ayoub , Rooms Division Manager , Costa Del Sol Hotel
تاريخ النشر: 2014/05/12
DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

I seem they leave management not management.

Arnel Gabucan
من قبل Arnel Gabucan , Executive Assistant To Chairman , Dar Afia Hospital

It is the company, not the management. Mr. Richard Branson, CEO of Virgin, says "Take care of your employees and they'll take care of your clients", which is very true.

Raja Wajid Zaheer Wajid Zaheer
من قبل Raja Wajid Zaheer Wajid Zaheer , Admin & Fleet Officer ERRP Peshawar Office , Save The children US

Company