Which of the following are tool/ technique of Perform Quality Control that involves measuring or testing results to determine ?

whether they confirm to the requirements and quality standards? A. Pareto diagram B. Control charts C. Monitoring D. Inspection E. Sampling

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/05/15
Farley Rueda
من قبل Farley Rueda , QAQC Manager , Qatar Building and Engineering Co.

E. Sampling - Collecting random samples of materials for required testing.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

D. Inspection ---------------------