Which of the following best describes the conflict that arises when a project team member has dual reporting relationship ?

between a functional manager and project manager? A. Ambiguous jurisdiction B. Conflict management C. Storming D. Matrix organization

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/05/15
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

A. Ambiguous jurisdiction --------------------