Which of the following establishes the procedures to transfer the project product or services to production and / or operations?

A. Contract closure procedure B. Administrative closure procedure C. Formal acceptance documentation D. Project files

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/04/24
KUMAR ANKIT
من قبل KUMAR ANKIT , IT Manager , PoonawallaFincorp

C) Formal acceptance documentation

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

B. Administrative closure procedure