Which of the following is NOT part of the Contract Closure process?

A. An audit to verify that all of the legal obligations have been met

B. Making sure all invoices have been paid

C. Obtaining formal acceptance of all deliverables from all stakeholders

D. Writing down lessons learned

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/07/29
Mohamed Helal
من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL

C. Obtaining formal acceptance of all deliverables from all stakeholders

Indra Wijaya Yusuf
من قبل Indra Wijaya Yusuf , Deputy Project Manager , SATNETCOM BALIKPAPAN

B. Making sure all invoices have been paid.