What's the advantage of having an electric car?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmad Sameer , Sales Director , Instant Access Company For Sales And Trading Of Construction Equipment
تاريخ النشر: 2019/04/17
Mohammed Zainul Abideen T
من قبل Mohammed Zainul Abideen T , Workshop Controller , Al Wajba Motors ( Lamborghini , Bugatti , Bentley & McLaren dealer )

Its an eco friendly vehicle , main benefit is zero emissions that means zero pollution.

Also the new age electric vehicles have less running cost without compromising the vehicle perfomance.