What is the future of an automotive range of lubricants in view of the introduction of electric cars?

تم إضافة السؤال من قبل NARENDER BANSAL , OPERATION MANAGER , GULF PETROCHEM
تاريخ النشر: 2017/09/27
Nilesh Rane
من قبل Nilesh Rane , Deputy Manager Quality Control , Savita Oil Technologies

There will improvement in the industry as quality Lubrication is necessary in machanicai parts of the car.