لو سمحت ممكن الافادة انا بقالى 7 سنين سيلز ودلوقتى عاوز اعمل دبلومة هل هاتبقى مفيدة لو عملتها فى busness administration ولا فى marketing افضل ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Fouad , assistant sales manager , shouman
تاريخ النشر: 2019/03/25
nishda gefond
من قبل nishda gefond , مدير المبيعات الداخلية وخدمات الزبائن , ولمارت

التسوق برائي الشخصي وحسب عملي افضل مجالا وخصوصا التسوق الرقمي لكن هو طريق صعب ويحتاج الى صبر والبداية تكون احيانا محبطة ولكن تكرار التجربة يجعل لك رصيد هائل من الخبرة واللباقة  والاصرار وطريقة التعامل مع الاشخاص واصحاب المشاريع ولان البداية فيها بدون خبرة تكون طبعا