A summary activity describes a group of related schedule activities aggregated at some summary level, and displayed/ reported as ?

a single activity at the summary level. What is another term for a summary activity? A. Hammock activity B. Work activity C. Control account D. Planning package E. Milestone activity

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/02/27
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

A. Hammock activity ----------------