Planning components are tools/ techniques of the Activity Definition Process. Which of the following are planning components?

A. Rolling wave planning, decomposition B. Control account, planning package C. Milestone list, schedule network templates D. Control package, planning account

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed El Sayed , Project Manager , Saudi Post
تاريخ النشر: 2014/05/19
Ahmed Fathy
من قبل Ahmed Fathy , Business Development Director - MBA - PMP - EBRD International advisor , International Casting & Modern Industries

c