Which of the following processes involves analyzing activity sequences, activity duration, and resource requirements, ?

to develop the project schedule? A. Activity definition B. Schedule development C. Activity duration estimation D. Activity sequencing E. Scope definition

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/02/06
andre andre
من قبل andre andre , On Site Sitemanager/Structural /Civil/Mechanical/Tank plate Erection. , Kanye Kanye Projects Africa.

E -Scope definition.

C -Activity duration estimation.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

B. Schedule development ----------------