You are taking over a project from another project manger during the project planning process. You've identified that?

your project team has already created the WBS, developed estimates for work packages, and sequenced the project activities using the arrow diagramming method. In addition, your team has applied schedule network analysis techniques to create the project schedule. Which action should be performed NEXT? A. Obtain acceptance of completed project scope B. Initiate schedule change control C. Decompose the work packages into smaller components called schedule activities D. Develop activity resource requirements E. Obtain approval of schedule

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/01/23
Syed Mohammad Saiful Haque Faisal
من قبل Syed Mohammad Saiful Haque Faisal , Project Manager , Unger Steel Middle East FZE

Answer D

Develope activity resource requirments

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

E. Obtain approval of schedule -------