Dummy relationships or dummy activities can be used in which Sequence Activities techniques?

A. Arrow Diagramming Method [ADM]

B. None of the other alternatives apply

C. Precedence Diagramming Method [PDM]

D. Fragment Network

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/04/14
hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

Thanks for the information

I Agree Option A

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

In my opinion - A. Arrow Diagramming Method [ADM]

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you. I seem option A-Arrow Diagramming Method [ADM] is a good answer.

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

It is A - Arrow Diagramming Method which uses dummy activities to express logical relationship between activities & thanks for the invite.

Rajasekar Subramanian PMP MMUP Certified
من قبل Rajasekar Subramanian PMP MMUP Certified , Sr.Planning Engineer , Al Darwish Engineering W L L

My Answer is C - Precedence Diagramming Method

Edgar Isaacs
من قبل Edgar Isaacs , FIRE PREVENTION OFFICER , AFRAS

Arrow Diagramming Method [ADM]

andre andre
من قبل andre andre , On Site Sitemanager/Structural /Civil/Mechanical/Tank plate Erection. , Kanye Kanye Projects Africa.

My awnser will be C -Relevant to the scope of work that is goint to be performed,

Abdul Rehman
من قبل Abdul Rehman , Electrical Engineer , Tamdeed Projects

Thank you for the invitation. My answer is C