Which of the following scheduling techniques incorporates a form of risk assessment?

 A. Arrow Diagramming Method (ADM) B. Precedence Diagramming Method (PDM) C. Critical Path Method (CPM) D. Program evaluation and Review Technique (PERT) E. All of the above

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/02/21
andre andre
من قبل andre andre , On Site Sitemanager/Structural /Civil/Mechanical/Tank plate Erection. , Kanye Kanye Projects Africa.

C -Critical path Method to be discussed and approved by Engineer..

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

D. Program evaluation and Review Technique (PERT)