What are the cost types in modern quality management?

A. Prevention costs - appraisal costs - failure costs B. Planning costs - assurance costs - control costs C. Planning costs - doing costs - checking costs - acting costs D. Costs of good quality - costs of bad quality

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/12/12
Sultan Abdullah AlMutrif
من قبل Sultan Abdullah AlMutrif , Strategic Planning and Specialist , Misco Co -Royal Saudi Air Force

The cost type in modern quality management. The answer is B

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

A. Prevention costs - appraisal costs - failure costs