How do I make a deposit to my account from a remote location?

تم إضافة السؤال من قبل Siham Amer , Financial Analyst , Noor Al Hikmah Group
تاريخ النشر: 2018/12/09
Chaudhry Asif Munir Pannu
من قبل Chaudhry Asif Munir Pannu , Chief Financial Officer/ Finance Manager , Hussain Al Ali Group – (United National Dairy Company) KSA, GCC

1 - Deposit through ATM Machine

2 - Banks Offer Collection Services (Subject to amount & Charges)

3 - Authorized Collectors (Charges Apply) They can collect and deposit on your behalf