What is the accounting treatment for the following situation when writing a?

check for an employee of the company to be disbursed from the bank and deposited in the fund or treasury ?

تم إضافة السؤال من قبل Moataz Elsabawy , مدير مالى , مجموعه شركات الانصار
تاريخ النشر: 2019/11/26
Khalid  Alsadig
من قبل Khalid Alsadig , hospital pharmacist , Aster

Energy 44kcal Carbohydrates 11 g Sugar 11 g Protein 0g Fat 0 g