Why are cross-training Programs crucial to your succession planning?

تم إضافة السؤال من قبل Asif Ali
تاريخ النشر: 2018/11/26
Ahmed Kotb
من قبل Ahmed Kotb , Director of the Department of Budget and Project Control , Al-Sharq Office Company for Trading Contracting & Maintenance

https://www.hrtechnologist.com/articles/leadership-succession/why-crosstraining-programs-are-crucial-to-your-succession-planning/

Sherif Shabaan
من قبل Sherif Shabaan , Green Riyadh.. Site Civil Engineer , Al Fahd Company

Of course to get the best results for planning