هل في دراستك الجامعية والثانوية هل كنت تفضل المذاكرة لوحدك أم مع زملائك؟ولماذا؟

تم إضافة السؤال من قبل rshad hamed , مسؤول علاقات عامة , مستشفى الاهدل التخصصي
تاريخ النشر: 2013/10/25
wael قرشى
من قبل wael قرشى , sales , شركة حورس لتجارة المعدات والأجهزة الطبية

المذاكرة مع الزملاء افضل من المذاكرة لوحدى

Rashad hamed  awad alhasawi  الحساوي
من قبل Rashad hamed awad alhasawi الحساوي , ضابط سلامة , رابغ للامدادات البتروكيماوية

افضل ان اذاكر مع زملائي كي ونتناقش في بعض المسائل

ashraf taha
من قبل ashraf taha , مدرس - teacher , مراكز تعليمية - Educational centers

الثانوية كنت اذاكر لوحدى لكن فى الجامعة كنت احيانا اشترك مع زملاء لتبادل المحاضرات

ahmed ramadan mohamed elabbassy
من قبل ahmed ramadan mohamed elabbassy , Quality assurance supervisor , Arma soap and detergent

في الثانوية كنت افضل مذكرتى وحدي ليزداد التركيز ويقل الوقت المهدر ولكن في الجامعة المذاكرة صارت فيها احترافية وفن أكثر. وتعاون وتفاهم اسرع في الذاكرة الجماعية

Ibrahim Fraihat
من قبل Ibrahim Fraihat , Senior Instructor / Ruwais Hospital Training Center , ADNOC

افضل المذاكرة لوحدي لتركيز افضل