What kind of companies that need to major of criminal law ?

تم إضافة السؤال من قبل Mazen Al-sharekh , Senior Legal Counsel , Advanced Petrochemical Company
تاريخ النشر: 2013/10/24
Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

We companies required this major  criminal law but normally Industries (Production Units) where labour involved (low education sector).

ghaida alqusair
من قبل ghaida alqusair , HR And Administration Specialist , Al Raidah investment company

it depends about the kind of crime ... so i think most of companies need a criminal law

Adnan Alansari
من قبل Adnan Alansari , معاون المدير التنفيذي , شركة تاج الوسام المستثمرة في جزيرة بغداد السياحية

Law firms and one of them