Do you think the Microsoft Office software package is an electronic virtual world for the administrative paper world or is it an alternative to it?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Rajab , System Analyst & Programmer , .
تاريخ النشر: 2018/06/01
Uday Bhanu Pratap
من قبل Uday Bhanu Pratap , Sr. Consultant , Capgemini India Pvt. Ltd

Yes, It's electronic virtual world. It's actually replaced the old tedious manual works in easy and proven system.

eslam ghazaly
من قبل eslam ghazaly , Armed Forces Sea Water Desalination Plant, , Armed Forces

I think it is an electronic virtual world