سوال اي الخطوات المتبعه لعمل نمو للعميل ؟ سوال لو عندك مندوب بيحرق بضاعه في السوق بسعر الجمله هل يترفض ولا يتخصم من مرتبه ؟

تم إضافة السؤال من قبل mahmoud osman , مشرف مبيعات , شركة مزارع دينا
تاريخ النشر: 2018/05/30
mahmoud osman
من قبل mahmoud osman , مشرف مبيعات , شركة مزارع دينا

انا اوفق حضرتك في الراي يترفض المندوب بس قبل رفض المندوب يتم معرفه السبب لحرق البضاعه في السوق

هل ضغط من المدير لتحقيق الترجت

اما سهوله لاخذ عموله اخر الشهر

جمال فرج
من قبل جمال فرج , مدير مبيعات , الكويتية للاغذية امريكانا

مرفوض نظام الحرق للسعر بالسوق الا فى الحدود المسموحه من قبل الشركه فقط